31.08.2021 +70 Frem – Lyngby

Kære alle,
 
Nok en lun sensommerdag denne mandag hvor vi mødte Lyngby på FREM.
 
Et fint billede skulle tages inden kampstart og Brian kom til: “Den klarer jeg”. Det gjorde han desværre ikke – en video blev det til, opdager jeg lige nu – Sorry.
 
Holdet som spillede de fleste kampe i foråret var igen samlet og stemningen i retning af : “dem går vi lige ud og klarer” blafrede i vinden.
 
Lyngby pakkede sig godt, så starten blev lidt træg uden de store chanser til hverken dem eller os. Så kom “kæde B” med Roman på banen og han må have samlet sammen til denne kamp efter flere kampes fravær. Han brød et Lyngby angreb på typisk “Roman style” og en præcis assist til Peter lige op ad banen og 1-0 til os. Der var gået hul på bylden og efter flot opspil serverede Benny bolden til Peter og 2-0 til os. Hvilket blev 1. halvlegs resultat.
 
Så var der gang i den og et hurtigt opspil, endte med en assist fra Peter og så var det Benny der sendte den i kassen. Nu var den hjemme, men så var det Lyngby der brød vores spil og reducerede til 3-1. Det gav dem blod på tanden for blot at konstatere at et flot gennemspillet angreb hvor Peter nok engang var afslutteren og 4-1 til os.
 
Peter som mente at nu havde han opfyldt sin gerning, betød at Kassinger blev sendt i spids og på nok en Roman assist var han og Brutale alene igennem, selvisk blev der sendt en tåhyler afsted og Kassinger kom på listen med 5-1 og kampens slutresultat. 
 
Det var en dag hvor vi fik Mathisen mere med i spillet, den klarede han med bravour ligesom han tog det meste når Lyngby blev nærgående.
 
For et års tid siden eller lidt mere, besluttede vi at spille med kæder. Som i en tyrefægter arena, går den ene kæde først ind og kører dem trætte, hvorefter den anden kæde, udhvilede kommer dansende ind og sætter de afgørende stød ind – sådan var det idag. Snik – Snak, nur behändigkeit, eller hvad man nu siger.
 
Hvis noget er glemt, eller nogen overset så beklager jeg. Mangler den drone.
 
Dagens hold var: Jan M, Carlo, Brutale, Claus, Benny, Roman, Kassinger og Peter.
 
Øllerne måtte vi selv klare, men de smagte godt.
 
NB! Der har været lidt forvirring i forbindelse med kampplanen. På det program som vi har sendt ud, skulle vi have spillet næste kamp på mandag mod AB, men AB har trukket holdet, hvorefter vi er oversiddere på næste mandag den 6. september.
Næste kamp er derefter ude mod AB/Tårnby den 13. september, med kampstart kl. 1100.
 
Med venlig hilsen
John