29.11.21 +70 Frem – SIF/HIK

Kære alle,
Så blev det kampstart mod SIF/HIK et hold som vi de senere år har haft noget besvær med og nu skulle vi så møde dem i årets start på vinterturneringen 2021/22.
Jeg har prøvet det meste som holdleder, men det kaos der var inden kampstart lader noget tilbage at ønske. Vi havde oprindeligt afbud fra Poul og Mathiesen, men allerede i omklædningsrummet var der lidt forvirring. Lassen ville hverken stå på kassen eller spille, og Arne ville både træne og spille. Poul var alligevel kampklar, så efter nogen snak frem og tilbage var vi klar med ny kampopstilling. Uden Arne og uden Jan.
Solen skinnede fra en klar blå himmel denne mandag formiddag på FREM, kun en svag vind på langs af banen.
Vi var helt opsat på revanche, og det så også fra start ud til at de var til at tale med. Vi havde flere gode angreb og efter 10 minutter kom vi foran med 1-0, ikke overraskende var det Peter som fik snoet sig fri og fik bolden i kassen. Efter at have pakket sig kom SIF/HIK hurtigt i omdrejninger og spillede mere offensivt hvilket desværre betød at de hurtigt fik reduceret og senere i halvlegen lidt heldigt bragte sig foran med 2-1.
Flot opspil mellem Peter og Brutale endte hos sidstnævnte der med en flot scoring reducerede til 2-2. Med 5 minutter af halvlegen kom Roman fri i venstre side og han bragte, med et skud fra en spids vinkel, os foran med 3-2 som også blev halvlegens resultat.
I halvlegen var vi enige om at nu havde vi dem. De var tvunget til at gå frem og spille mere offensivt.
Da Poul efter flot opspil med Peter bragte os foran med 4-2 var der ikke et øje tørt. Vi holdt stand til ca. 8 min. før slutfløjt. Der skete noget mærkeligt, Kassinger lod en bold sejle ind over i det modsatte hjørne. Han kunne havde headet den væk eller taget den med hænderne. Påstod at det var solen over Valbyparken som havde forstyrret hans i forvejen dårlige syn.
Havde det så bare blevet ved det, men af uransagelige årsager lod Peter, vores faste boldmodtager i top, udskifte med Brutale. Efter det fik vi et par store chancer, men uden at score og selv med en ekstra forsvarsspiller lykkedes det for SIF/HIK at vriste sig fri til skud og bang via indersiden af stolpen til reducering til 4-4. Surt show. men sandt og det blev slutresultatet.
At vi hang lidt med hovederne efter det slutspil er der ikke noget at sige til. Generelt set spillede vi en god kamp som vi skal bygge videre på til næste kamp ude mod B93.Der var gode gennemspillede angreb og fire flotte mål.
Holdet bestod af: Kassinger, Brutale, Roman, Claus, John S, Benny, Poul og Peter (se billedet)
Efter kampen smagte øllerne dejligt, serveret af John S der nu holder 3 måneders ophold i Malaga og omegne – god tur til John S.
Næste kamp er den 13.12. ude mod B93.
NB! “Til eftertanke” Farmand er ikke sur, Farmand er ikke vred, Farmand er blot skuffet over at nogle ikke forstår at kamp er en ting og træning er noget helt andet. Derfor finder farmand det respektløs at trænergruppen henvender sig få minutter inden vor kampstart og med stærke argumenter forstyrrer vor koncentration, og overtaler en spiller til at deltage i træningen på grund af en banal situation hvor man skal spille 4 mod 5.På den baggrund vil jeg meddele at når vi spiller på hjemmebane, må man som spiller beslutte om man vil være med og se hvad der sker i kampen. Kampe kræver fuld koncentration også i en +70 kamp. Så er det sagt. Med venlig hilsenJohn