Referat af +65 Frem -Kastrup 21.09.2023

På en torsdag med en snert af indian summer mødtes +65 holdene fra Frem og Kastru
på banerne foran Vandkulturhuset.
Da vi så størrelsen på Kastrupspillerne , kunne vi frygte en ordentlig dukkert , men sådan gik det heldigvis ikke (alt er relativt) .

Vi lagde vanen tro forsigtigt ud og spillede yderst fornuftigt uden at blotte os. Vi havde pænt styr på Kastrup ,men kunne godt ane at det ville blive hårdt arbejde at holde dem fra fadet.

Midt i første halvleg ramte ulykken ,som så mange gange før .Et skud langt udefra fik lov uhindret at passere ind i nettet uden den nødvendige indgriben fra Anton .
Senere i halvlegen var en Kastrupspiller oppe og runde Vandkulturhuset uden at bolden blev dømt ude , så han fortsatte ned mod Frems mål og scorede alene med Anton , mens Fremmerne stod og ventede på dommerens fløjte , men der kom ikke en lyd. Halvlegen sluttede uden de helt store chancer til nogen af holdene.

I anden halvleg spillede vi stort set lige op med Kastrup ,men når man presser på i offensiven koster det jo noget defensivt .

I en kontra slog Werges betablokkere til og han blev overrumplet af en langspurtende Kastrupspiller ,som scorede alene med Anton.

Til sidst blev vi overløbet til 0-4 , måske af træthed eller et udsigtsløst resultat .

Frems hold bestod af Anton som ikke lod sig gå på af den dårlige start ,men senere diskede op med mange gode indgreb.Men han har det jo bedst , når modstanderne skyder i mellemlejet. Arne Høj spillede en rigtig god kamp i midterforsvaret og var stort set fejlfri .Keld og Mathis tog sig af backpladserne , og selv om de kun var halvt så store som modstanderne slap de fornuftigt fra mødet.Werge og referenten fik masser af løb på midten i opdækningsøjemed , men fik ikke rigtigt udrettet noget fremad.Fremad havde Frem John Tune ,Niels og Peter på skift , hvor især Niels havde en fin kamp med gode modtagelser og placeringer .Han mente endda han blev snydt for et mål da hans afslutning ramte referenten i nakken ,men andre mente noget andet. Dog skulle han have udnyttet at en Kastrupspiller forærede ham bolden foran et tomt ,men ak han gled i en bananskræl ,som ingen dog kunne finde bagefter.

Peter og John havde enkelte gode muligheder , men manglende færdigheder og kynisme bevirkede at de målløse(ikke forbavsede) måtte forlade banen.

En kamp vi godt kunne være bekendt . Vi burde have holdt nullet til pausen, så vi havde haft et mere spiseligt resultat , og med en smule held med afslutningerne også have haft et point.