30.5.22 +70 Frem – Køge BK

70+ Frem – Køge BK
På en overskyet torsdag formiddag med lidt smådryp fra den gråtonede himmel skulle Frem forsøge at få sin fjerde sejr i træk. Dagens modstander Køge BK havde kun en sejr i bagagen, men mange 1-målsnederlag, som måtte aftvinge respekt. Benny var i Sverige, så det gav den anden holdleder mulighed for at sætte sit præg på taktikken, som for det meste har været tilbagetrukken og forsvarsorienteret med megen boldbesiddelse til modstanderne. I dag var der andre toner med inspiration fra Pinocchio. “Der er ingen bånd, der binder os” . Gå ud, pres dem højt oppe, sæt hurtig kurs mod målet og nyd kampen. Det var noget alle forstod og efter et kvarter havde Køges målmand hentet bolden ud af nettet 4 gange, og kun et par gange var Køge nærgående med et par stolpeskud, som Anthon flot  fik fat i efterfølgende. Det var dog ikke det offensive pres, der gav udeholdet chancerne, med fordi Brutale skulle bruge tid på at snøre støvlerne. Måske skal han starte ude næste gang indtil han har lært det. Frem satte tempoet lidt ned, spillede bolden flot rundt og på to gennemspillede angreb blev det 6-0 inden pausen.
I anden halvleg vendte vi tilbage til den gamle taktik. Køge fik lov at spille bolden rundt og det gav et par reduceringer og et brændt straffespark korrekt dømt af kampens myndige dommer Bjarne, men hver gang de havde scoret, svarede hjemmeholdet igen og det hele endte med en 9-2 sejr til Frem. En super første halvleg og en flot og diciplineret indsats af alle mand, som var:
Anthon, Kassinger, Poul, Arne F, Brutale og Peter.
Målene blev lavet af Peter 5, Poul 2 og Brutale 2.