70+ AB Tårnby – Frem mandag 25.9.23
I det dejlige sensommervejr skulle Frem en tur på Amager for at dyste mod AB Tårnby. Kampe der ofte er endt i hårde fysiske dueller og verbale slagsmål, så alle var spændte på, hvad der ventede. Der var afbud fra Roman, men hans manglende fysik blev opvejet af, at Poul var klar igen.

Frem gav bolden op og satte sig fra start på kampen med sikre kombinationer, der gjorde at hjemmeholdet havde svært ved at få gang i deres spil. Frem var tæt på et par gange, men først efter 10 minutter lykkedes det at komme foran. Werge forsøgte med et skud udefra, som endte for fødderne af Brutale, som let skubbede den i nettet til 1-0. Efter endnu nogle minutter vendte Peter rundt i feltet, og prikkede bolden i mål til 2-0, der også blev resultatet af første halvleg, selv om hjemmeholdet havde en enkelt chance til slut. Den klarede Mathiesen dog med en flot fodparade.

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da en helt fri Brutale først øgede til 3-0, og senere skubbede bolden i mål til 4-0. Hjemmeholdet var sjældne gæster på Frems halvdel, men et enkelt skud fra midten af banen overrumplede fuldstændig Mathiesen og så stod der 4-1. Det var det sidste vi så til AB Tårnby, som tydeligvis var løbet trætte i Frem sikre positionsspil, og Peter kunne let gøre det til 5-1. Derefter scorede Tune og til slut sendte Poul bolden i nettet til slutresultatet 7-1. En flot indsats af Frem, hvis sikre pasningsspil gjorde,  at der var langt imellem de fysiske dueller, og kampen foregik derfor i en fredelig atmosfære.

Frem hold: Mathiesen, Poul, Bjarne, Werge, Tune, Brutale og Peter.

Næste kamp mandag 2.10.23 hjemme mod Brønshøj er udsat, da Brønshøj ikke kan stille hold.