Referat af +65 Frem – Rødovre.
Torsdag morgen, solen skinner , konen er taget på arbejde .Tid til at slappe af med avisen .ARGHH +65 kamp mod Rødovre . Kroppen i alarmberdskab.
Som altid er der lidt usikkerhed om , hvem som dukker op , men heldigvis dukker alle tilkaldte op , og vi kan næsten stille op i stærkeste opstilling.
Men Rødovre lagde ud som om de var til OL i 100m løb ,og vi var bagud 0-6 i løbet af 15 min , så man fik jo bange anelser om ,hvorledes tingene ville udvikle sig .Det stod klart , at vi slet ikke var klar til at håndtere et hurtigtløbende og -spillende Rødovrehold .Men efterhånden fik vi stoppet de gabende huller i forsvaret og vi kunne gå til pause med 0-7 .
I pausen foreslog holdlederen at vi skulle prøve at begrænse Rødovre scoringerne til 3 mål i anden halvleg . Dette lykkedes over al forventning , da Rødovre kun scorede et mål i 2. halvleg.Til gengæld scorede Frem 3 mål , så slutresultatet blev 3-8 .
Det hjalp jo lidt på humøret ved den efterfølgende kampanalyse.
Holdet bestod af Jan Mathisen , som ikke kunne lastes for nogle af målene og endda klarede et par en mod en situationer.
Poul , Bjarne og Arne udgjorde den bageste kæde , og da de først havde brugt en halvleg til at indstille sig på Rødovres spil ,gik det helt godt ,selvom det var for sent. Arne nåede endda at score et glimrende mål. Midtbanen bestod lejlighedsvis af Niels og referenten, og det lykkedes endda Niels at komme højest ????? på et hjørnespark og heade bolden i mål .I angrebet spillede skiftevis John T og Peter med vekslende held og uden scoringer . Det tredje mål blev sat ind af referenten på hovedstød efter en glimrende aflevering fra Niels .Referenten havde herudover et brag på overliggeren .Sidste spiller var den genopstandne Finn Bach , som trods lidt rust viste at han stadig har fodboldforstand , og kunne anvendes på flere pladser .
Efter den gode 2. halvleg var humøret ikke helt i bund og mange vigtige ting blev vendt. Bl.a.nutidens børns læsefærdigheder ???? Mathisen syntes godt man kunne kalde en god læser for analfabetisk dysfunktionel , men hvornår har man ikke hørt en fagforeningsmand vende tingene på hovedet ?