25.11.21 +65 KB – Frem
Frem indledte Vinterturneringen med et unødigt 3-1 nederlag til et middelmådigt KB hold. Starten på kampen blev lidt rodet, da Poul og Bjarne ikke mødte op, uden forudgående afbud. Flere var på nye pladser, og det udnyttede KB, da et indlæg blev rettet af og snød Anthon. Efterhånden fik Frem hold på spillet, og efter et par træk i feltet, lagde John S sikket bolden fladt i nettet. Frem fortsatte med at være mest på bolden, men den sidste aflevering var ofte for upræcis. 1-1 ved halvleg var derfor meget passende.

Anden halvleg startede med et større Frem pres, og en hel del afslutninger, som for det meste gik over eller ved siden af mål. KB var tålmodige og ventede på fejl i Frems opspil. Midt i halvlegen fangede de en svag Frempasning, spillede bolden hurtigt ud på fløjen, og et godt indlæg headedes flot i kassen. Frem fortsatte presset, men kom sjældent til de helt store chancer, og i sidste minut blev det 3-1, og igen på et hovedstød.  En ikke helt tilfredsstillende indsats af Frem.

Frems hold: Anthon, Palle, Brutale, Werge, John S, Brian og  Peter