25.01.22 +70 AB – Frem

Kære alle,

På en grå og diset mandag formiddag, med lidt finregn af og til, stillede “holdet” op til kamp mod AB, der bor derude i Gladsaxe, tæt ved den store motorvej der kommer indefra København.

Alle er klar og har deres rolle. Nogen skal score mål, andre forsvare målet, nogen skal slide og slæbe, andre sørge for at der er godt smurt, så leddene fungerer. Nogen ansat på deltid andre på heltid, men rollerne er klare – ingen biroller kun hovedroller.

Med en scoringstakt i “den rigtige ende” på et mål  pr. femte minut var det lidt overvældende, men retfærdigt nok. 13 ialt blev det til, og Peters højre scoringsfod fungerede for det meste, med 7 mål kunne man godt kalde ham “score – Peter” eller “Peter den Store” som han nok helst vil kaldes.

Høj moral på AB’s hold må man sige, andre ville nok have udvandret, men de blev og tog de tørre tæsk. Som i gamle dage på legepladsen frydede vi os, sammen med Palle på sidelinien, hver gang den sad der.

Lidt glæde blev der dog dem til del, da de i 2. halvleg fik et straffespark. Klaus havde i eget felt forsøgt en tæmning der fra hans fod rullede over den runde mave og berørte hans højre arm, Klaus kunne ikke mærke noget sagde han bagefter, men selv uden VAR, var den god nok.

Mathiesen som i disse “Landin tider” kører med en redningsprocent ved straffespark på 100%, måtte dog acceptere at denne nu er reduceret til 66%, hvis nogen kan regne den ud.

Som nævnt, alle fyldte deres roller og slutresultatet på 13-1 var fuldt fortjent. Udover “Peter den Store” scorede Brutale 2, Benny 1, Klaus 1, Roman 1 og som rosinen i pølseenden kom Kassinger også på tavlen med det sidste mål.

Efter kampen smagte øllerne dejligt, det varme vand i hanerne var fortrinligt og vi kunne kun være tilfredse. De er flinke derude i Gladsaxe.

Holdet bestod af: Jan M, Roman, Brutale, Benny, Peter, Klaus og Kassinger. (se det flotte billede)