Referat af +65 Tårnby – Frem 27.102022

På en grå men torsdag troppede frem op ude i Tårnby i deres nye lokaler. Kun Arne havde et vist besvær med at finde lokaliteterne.

Modstanderne skulle være overkommelige da de ikke havde fået nogle point endnu.

Vi kom også godt i gang uden at modstanderne kunne true os i væsentlig grad , men vi diskede også kun op med enkelte langskud .

Midt i halvlegen kom Tårnby foran på en afslutning , som dommeren var den eneste, der kunne se den havde passeret stregen .Dette mål slog os lidt ud af rytmen og Tårnby lavede derpå 2 mål ,som skyldtes vores gamle svaghed med at trække helt ind i målet.

Selve spillet var præget af mange fejlafleveringer , hvilket sinkede vores spil en del.

Efter pausen blev det en smule bedre John Svensson havde et godt hovedstød , som målmanden tog med et fantasiredning.

Tårnby havde trukket sig lidt tilbage og levede på tilfældig sjov med lange aflveringer til deres center ,men ham havde Arne rimelig snor i.

Frem fik et mål da Brutale fandt John Tune som fra baglinien sparkede ind på Tårnbys målmand og ind i mål.

Tårnby fik en enkelt chance men Anton fik den bugseret på stolpen.

Senere havde vi et godt pres ,hvor en Tårnbyspiller i panik sparkede på egen stolpe ,Derefter havde John T en chance ,som han burde have forvaltet bedre .

Vi taber 3-1 men burde kunne gøre det bedre . Et forbedret pasningspil ville gøre underværker , Og john T holdt et lille foredrag om ,hvorledes backerne skulle agere ,når vi har bolden.

Indsatsen var lidt bleg ,men Arne Werge spillede solidt på midten,Arne nede bagi spillede sikkert. Keld fyldte godt iden ene side ,mens Poul,virkede lidt mere fortabt . Det skyldtes måske overdreven indtagelse af sukkerroejuice. Tune var rimelig farlig , og kunne med lidt held have scoret et mål til.

Det var rart at se John Svensson igen og se ham bidrage med flere gode aktioner. Referenten er stadig knæskadet og leverer ikke som vanlig , men lagde dog op til et mål.

Vi møder Tårnby i første kamp i Vinterturneringen , og hvis de ikke trækker nogle kaniner op af hatten burde vi kunne vinde.