70+ Lyngby – Frem

I efterårssæsonens første kamp tog Lyngby imod Frem på kunststofbanerne bag Lyngby Stadion. Solen stod højt på himlen, da dommeren fløjtede opgøret igang.

Frem satte sig på spillet fra start. Kombinerede godt, men havde svært ved at komme gennem hjemmeholdets kompakte forsvar.

Efter 10 minutter lykkedes en tæt 1-2 kombination, som Brutale sparkede i mål fra tæt hold. Det løsnede lidt op for kampen, Lyngby kom længere frem på banen, og det udnyttede Frem flot på et kontraangreb, hvor en helt fri Werge sikkert sendte bolden i nettet. 2-0.

Så kom Roman på banen, og han startede med at lægge et hjørnespark lige ind i panden på Werge til 3-0, for  kort efter selv at score efter flot bandespil med Bjarne. Lyngby fik reduceret til 4-1 kort før pausen, hvor Fremforsvaret bakkede og et langskud strøg forbi Mathiesen.

I anden halvleg fortsatte Frem med at være mest på bolden, og tilspillede sig flere chancer, men skarpheden manglede.

En Lyngbyreducering til 4-2 midt i halvlegen, fik Frem til at stramme lidt op og kort efter blev det 5-2 på mål af Peter. Herefter ebbede kampen ud, og Frem kunne tage til Valby med de første 3 point.

En god indsats af Frem, men med plads til forbedringer især i angrebsspillet, hvor der for ofte, blev truffet de forkerte beslutninger.

Frem hold: Mathiesen, Roman, Werge, Bjarne, Brutale og Peter.

Næste kamp er mandag 28.8.kl.10.30 hjemme mod Rødovre.