Dødsfald Egon Henriksen

MINDEORD

Den 22. juli 2022 fik vi meddelelsen om, at Egon Torp Henriksen var afgået ved døden efter længere tids sygdom – Egon blev 88 år.

Egon blev indmeldt i  FREM  tilbage i 1942 og spillede hele sit liv i den rød & blåstribede trøje.

Ved Nålefesten i 2021 fik Egon overrakt klubbens Årsnål for sit 80 årige lange medlemskab af FREM.

Egon udgjorde  sammen med sine brødre Per (168 første holdskampe) og Olaf (29 første holdskampe) et slags familie dynasti i FREM, som har sat sit præg på Klubbens historie.

Egon debuterede  på første divisionsholdet i 1953 mod B93 i Parken og nåede at spille 120 kampe – flest kampe som en slidstærk fløjhalf – senere også kaldet midtbanespiller.

I gennem årene har Egon altid været et velkendt ansigt i klublivet  –  både på banen, hvor han har spillet et utal af kampe på klubbens lukkede ældre hold – men ikke mindst efterfølgende som deltager i  kammeratligt samvær i klublokalerne.

Da Torsdagsholdet blev dannet i starten af 90’erne  – og stort set helt frem til i dag –  har Egon været  fast deltager i ”formiddagens fight på grønsværen” – efterfulgt af deltagelsen i det efterfølgende obligatoriske samvær i klubhuset.

Der er afholdt mange fester i FREMs regi gennem årene – og når Egon var deltager – forventede alle, at han skulle tage ordet – ingen kunne som ham med alvorlig stemme få grinene frem.

Det er med sorg, at vi må tage afsked med et endnu et mangeårigt medlem – en person, som har været en vigtig del af klublivet med sine meningers mod – et medlem som efterlader et stort savn.

Preben Christiansen

Bisættelsen finder sted mandag den 1. august kl. 11 fra Risbjerg Kapel, Høvedstensvej 66 Hvidovre