+75 Frem-KB referat

Efter sidste uges storsejr over det andet topholm Brønshøj , var næsen sat op efetr noget tilsvarende mod dagens modstandet . Men på deres opstilling kunne man konstatere at det nok ikke ville blive så enkelt at gentage sidste uges succes .
   Kampen blev da også en tæt affære , hvor Frem måske var en smule toneangivende og i første halvleg havde en afslutning , der rullede langs stregen uden at overskride den . Carlo havde desuden en chance han nok burde have scoret på . KB derimod havde ikke noget der lignede en scoring i første halvleg , hovedsageligt på grund af årvågent forsvarsspil .
   Anden halvleg forløb med en svag overvægt i Frem chancemæssigt , men KB´s målmand klarede godt for sig . KB kom stadig ikke til chancer af betydning , bortset fra da Lassen lige var en tur i skoven , så referenten måtte redde på stregen . Det jævnbyrdige opgør sluttede derfor 0-0 .
  Frem´s hold bestod af Lassen på mål i sine sædvanlige havehandsker ,og bortset fra en enkel kalamitet , han skulle reddes ud af ved hjælp af referenten , stod han upåklageligt . Det var femte kamp i træk ,hvor der ikke blev scoret på et af Torsdagsholdene . Det må betyde af målmændene er blevet bedre eller at forsvaret har skærpet koncentrationen .
   Forsvaret bestod af Carlo ,Roman og referenten . De spillede som resultatet viser med stor koncentration og agtpågivenhed . På midten optrådte Claus i sin sædvanlige trippende stil og kvote af boldtab .
 Fremme spillede Peter , men han var kommet i menneskehænder og havde derfor svært ved  , at sætte sig afgørende igennem , trods flere forsøg . Endelig spillede referenten som havde et par gode afslutninger som KB ´s målmand klaerede på udmærket vis . Derudover bestod hans værdi i at redde et oplagt mål på stregen og at løbe en fritløbende KBèr op ,inden han kunne lave ulykker .
  Som helhed en god koncentreret indsats mod en godt organiseret modstander .men nok med lidt overvægt i chancer til Frem , men lidt skuffende efter sidste uges gode spil.