25.05.22 Frem – Lyngby

FREM – Lyngby = 12 -3

Et godt forsvar er det bedste angreb!
Efter en god kamp mod B93 i sidste kamp, hvor taktikken med et defensivt udgangspunkt, førte til en sikker sejr, skulle vi på en dejlig forårsdag møde Lyngby, som ligger sidst i tabellen.
Holdlederne havde besluttet, at vi ville starte med den samme defensive taktik, selvom det var en kamp mod et af bundholdene.
Det viste sig at være en god beslutning. Efter 1.halvleg førte vi 5-1. Benny startede målfesten med en sublim scoring. Efter en del klumpspil, hvor bolden røg op i luften, landede den foran Benny, som med en kattepote tæmmede bolden og scorede sikkert med et hårdt skud uden chance for målmanden. Så var vi i gang! Selvom Lyngby kom på 1-1 efter en mislykket aflevering fra Mathiesen scorede vi efterfølgende 4 mål.
I pausen var der flere af spillere, som spurgte holdlederne, om vi ikke godt måtte ændre taktik og spille lidt mere offensivt med pres på modspillerne. Det mente holdlederne var helt ok velvidende, at vi kunne gå tilbage til den defensive taktik, hvis det ikke fungerede. Men det kom til at gå helt fint. Kampen endte 12-3 og 2. halvleg vandt vi således 7-2.
Nogle af spillerne mente, at den offensive taktik var bedre end den defensive, men her må man huske, at vores modstandere havde løbet sig trætte, mistet selvtilliden og uden tro på at ændre på 1. halvlegs resultat. Derfor kan man konkludere, at den defensive taktik, som fremover vil være vores varemærke, endnu en gang førte til en sikker sejr!
Vores alderspræsident Kassinger, som sidste gang, havde været utilfreds med udskiftningen, var efter kampen fuld af lovord for udskiftningen. Dels fik han flere minutter på banen og dels syntes han selv, at han var blevet meget bedre til at dække modstanderne op (dæk modstanderen og løb ikke så meget efter bolden) bortset fra en enkelt gang, hvor han ikke fik dækket ordentligt op med efterfølgende mål til Lyngby. Mere skarphed foran mål skal der arbejdes lidt mere med, men alt i alt en god præstation af Kassinger.
God kamp af hele holdet, godt spil og gode afleveringer – måske på et lidt billig og let baggrund overfor knap så løbestærke modstandere.
Tak til dommer Bjarne for veludført arbejde!

Målscorere: Poul med 4, Brutale og Peter med 3 hver og Benny med 2.