29.09.22 +65 Lyngby – Frem

Referat af Lyngby – Frem +65. 29.09.2022

Et hidtil ubesejret Fremhold stillede op mod Lyngby i dagens kamp.da Lyngby havde slået Rødovre kunne man måske ane ,hvad der var i vente.
Inden kampen var der afbud fra Arne Nielsen (arbejde) og Poul (skulle kigge på pipfugle).
Dette bevirkede at vi var nødsaget til at lave en eksperimentel opstilling md John Tune som bageste mand.
Halvlegen endte med at vi var bagud 0-2 , hvilket i og for sig var billigt sluppet , men vi havde dog to store chancer John T. der fik et frit skud midt inde I feltet og en stor hovedstødschance til Werge , men begge endte målløse .
I 2.halvleg blev vi fuldstændigt overrullet af et velspillende Lyngby mandskab . Resultatet er lidt usikkert ,men vi blev enige om 1 – 8 til Lyngby .John T havde det svært nede bag ved især fordi vores gamle svaghed med ikke at følge en modstander , der løber bag om en .Så Lyngby kunne alt for ofte spille gennem vores bageste kæde.

I perioder spillede vi ellers pænt fornuftigt og holdt bolden inden for egne rækker , måske især fordi Lyngby ikke er de bedste presspillere , men vi kom til for få chancer ,dog havde Peter en friløber , men han er snart lige så langsom som ronaldo , så han nåede at blive generet i skudøjeblikket . John T havde en stor hovedstødschance ,som blev headet forbi mål.

Vort enlige mål blev sat ind af referenten på en fantastisk dykkende topspundet flugter fra 20 meters afstand .

Indsatsen kunne der for det meste ikke sættes en finger folk gjorde ,hvad de formåede .Backerne Jan og Palle havde visse placeringsvanskeligheder ,hvilke var en del af nogle af målene .John T spillede en uvant plads og opdagede sikkert ,hvor svært det er og styre et forsvar. Steen var skrupforvirret og endte med at forlade kamp og anlæg p.gr.a. tyndskid. Arne Werge løb og kæmpede og spillede fornuftigt store dele af kampen. Niels spillede fornuftigt og fik taget nogle bolde til sig i 1. halvleg, i dele af 2. halvleg måtte han spille back , hvor han viste sin målfarlighed ved at lave et selvmål.Anton stod en ok kamp ,men man kunne godt tænke sig ,at han dominerede feltet lidt mere. Peter var kommet i menneskehænder ,ved de fleste opspil på ham ,kom stopperen foran ,fordi de kender vort spil. Men han burde have bidraget med et mål.

Holdlederen er mærkeligt nok tilfreds med sin egen indsats , men kunne have lavet et mål mere.