Referat af +70 Frem – Skjold 
 
Dagens kamp fandt som sædvanligt sted udenfor Vandkulturhuset , som i dagens anledning delte gavmildt ud af vandbeholdningen. Heldigvis udeblev tordenvejret , så spillerne ikke skulle sprinte op til klubhuset . Op til mandagen var der lidt usikkerhed om vi overhoved kunne stille hold g.gr,a, arbejdsafbud (hvem arbejder i den alder ?) i sommerhus med konen og resten skulle i “træningslejr “ på Falster . Men ved brug af alle ressourcer lykkedes det at samle et hold .Bl.a. fordi Poul uventet var blevet udvist fra De Britiske Øer og Peter fra Nordjylland . 
Sidst vi mødte Skjold måtte vi bittert nøjes med uafgjort , man kan så undre sig over ,hvorledes det kunne lade sig gøre efter dagens kamp . 
   Efter en efter sigende jævnbyrdig start ,satte Frem sig tungt på kampen , og kom foran ved Bjarne ,der scorede fra midten i tomt mål , da modstandernes målmand var i Bauhaus og se på brædder til at sætte foran målet. Frem fortsatte det solide spil og Peter scorede endnu en gang inden pausen. 
  Efter pausen fortsatte Frems dominans hvilket resulterede i endnu tre mål  Et ved Bjarne, et ved Peter efter superopspil fra referenten og Werge på en friløber efter endnu en selvovervurderende aktion fra Skjolds målmand . 
  Holdet bestod af Anton , som for tredje kamp i træk hev et clean sheet op af vaskeposen . Han var dog tæt på at ødelægge præstationen , da han valgte at bokse en ufarlig bold på egen overligger . Bagkæden bestod mestendels af Bjarne,referenten og Werge , de sørgede for den gode basis ved at cirkulere bolden rundt uden boldtab . Foran spillede Peter med vekslende held , men med to mål , men lidt mangler i pasningsspillet . Hjemvendte Poul viste han ikke helt havde glemt at spille , men med 3 kg overvægt fik han ikke helt sat sig igennem . 
  Generelt sikkert Frem spil ,men med lidt afleverings optimering ville være at ønske ,især hvis vi møder en stærkere modstander.